Voda iz gradskog vodovoda neispravna, obavezno prokuvavanje

Voda iz gradskog vodovoda je neispravna za piće, pa je prije upotrebe treba prokuvati, kazali su iz Vodovoda Bistrica, dodajući da je zbog obilnih padavina došlo do zamućenja na vodoizvorištu Bistrice.

Zbog radova na elektro mreži bez struje će  do 15:00 sati biti  Lijeska, Kisjele Vode, Kukulje, Njegnjevo, Sutivan, Orahovica, Gubavač, Bistrica, Konatari, Kanje, Mioče i Sela,saopštili su u CEDIS-u.

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražilo je  53 sugrađana, a dežurne  ekipe  su  4  puta  intervenisale na terenu

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

U Crnoj Gori saobraćaj je umjerenog, a tokom dana biće pojačanog intenziteta, pa se vozači savjetuju da vožnju prilagode uslovima i stanju na putu. Iz Auto-moto saveza (AMSCG) saopšteno je da je na dionicama gdje se izvode radovi neophodna dodatna opreznost.

Na jugu Crne Gore biće biti malo do umjereno oblačno sa dužim sunčanim intervalima, a u popodnevnim satima, uglavnom u planinskom zaleđu Boke, uslovi za kratkotrajnu kišu ili pljusak i grmljavinu, na sjeveru  promjenljivo oblačno, mjestimično slaba kiša, a ponegdje i kratkotrajan pljusak i grmljavina, prvenstveno tokom drugog dijela dana. Vjetar uglavnom slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha od osam do 20, najviša dnevna 17 do 31 stepen.