Lokalni vozovi na vrijeme, međunarodni kasnio

Lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, dok je međunarodni kasnio 60 minuta, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice i dodali da se u nastavku dana očekuje uredan željeznički saobraćaj.

Zbog radova na elektro mreži bez struje će danas od 9 do 16 sati biti Unevina, Sutivan, Negobratina, Ramčina, Babaići, Nedakusi, Voljavac, Lozna, Potkrajci, Ostrelj, Ramčina, Ribarevine, Zaton, Prijelozi, Grančarevo i Čeoče, a od 10 do 17 sati Cerovići, Muslići, Selakovići, Ujniče, Glibavac, Tomaševo, Drndari, Pape, Potrk, Obod, Žaljevo, Lijeska, Galica, Sokolac, Pisana jela, Šljemena, Barice, Čokrlije, Rajkovići, Mahala, Krstače, Pavino Polje, Bijeli Potok, Grubješići, Kičava, Biokovac, Grab, Kovren, Vergaševići, Gorice, Slatka, Bliškovo i Stožer, saopštili su iz CEDIS-a.

Iz Vodovoda Bistrica su saopštili da je u gradu i prigradskim naseljima uredno vodosnadbijevanje i da za danas nema planiranih isključenja, a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 68 osobe, dok je dežurna ekipa 12 puta intervenisala na terenu.

Povoljne vremenske prilike pogoduju da se saobraćaj odvija nesmetano, saopštili su iz AMSCG. Savjetuju opreznu vožnju prilagođenu trenutnim vremenskim i saobraćajnim uslovima. Saobraćaj je umjerenog inteziteta, a tokom dana se očekuje pojačana frekvencija vozila.

Danas nas očekuje promjenljivo oblačno vrijeme sa sunčanim intervalima. Uglavnom, od sredine dana, mjestimično se očekuje kiša, pljuskovi i grmljavina, a lokalno su moguće i vremenske nepogode. Vjetar povremeno umjeren do jak sjevernih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 20 do 33 stepena.