U protekla 24 sata 82 intervencije u Službi hitne pomoći

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražile su 82 osobe, dok je dežurna ekipa 8 puta intervenisala na terenu.

Zbog radova na elektro mreži, kako su saopštili iz CEDIS-a, danas će bez struje od 8 do 15 sati biti Lješnica, od 9 do 16 sati Rasovo, Zaton, Božovića polje, Grab, Nedakusi, Džafića brdo i Sutivan, i od 9 do 18 sati Cerovići, Muslići, Selakovići, Grančarevo, Ujniče, Glibavac, Tomaševo, Drndari, Pape, Potrk, Obod, Žaljevo, Lijeska, Galica, Sokolac, Pisana jela, Šljemena, Barice, Čokrlije, Rajkovići, Mahala, Krstače, Pavino Polje, Bijeli Potok, Grubješići, Kičava, Biokovac, Grab, Kovren, Vergaševići, Gorice, Slatka, Bliškovo i Stožer.

Iz Vodovoda Bistrica su saopštili da je u gradu i prigradskim naseljima uredno vodosnadbijevanje i da za danas nema planiranih isključenja, a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće. 

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice i dodali da se i u nastavku dana očekuje uredan željeznički saobraćaj.

Povoljne vremenske prilike pogoduju da se saobraćaj odvija nesmetano, saopštili su iz AMSCG. Savjetuju opreznu vožnju prilagođenu trenutnim vremenskim i saobraćajnim uslovima. Saobraćaj je umjerenog inteziteta, a tokom dana se očekuje pojačana frekvencija vozila.

Na sjeveru Crne Gore, ujutru po kotlinama ponegdje magla, tokom dana pretežno sunčano i toplo, sredinom dana i popodne u planinskim predjelima pojačan razvoj oblačnosti i tek ponegdje u planinama moguća je kratkotrajna pojava kiše. Duvaće umjeren sjeverni vjetar naročito u noćnim i jutarnjim satima. Najviša dnevna temperatura vazduha od 21 do 29 stepeni.