Više naselja danas bez struje

Zbog radova na elektro mreži danas će bez struje od 8 do 15 sati biti Barice, Rodijelja i Kukulje, od 9 do 16 sati Pripčići, Rasovo, Trubina, Božovića polje, Kičava, Grubješići, Bijeli potok, Biokovac, Bliškovo, Čokrlije, Gorice, Grab, Kovren, Krstače, Mahala, Pavino Polje, Rajkovići, Slatka, Stožer, Vergaševići, Kruševo, Pripčići i Njegnjevo, saopštili su iz CEDIS-a.

Iz Vodovoda Bistrica su saopštili da je u gradu i prigradskim naseljima uredno vodosnadbijevanje i da za danas nema planiranih isključenja, a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice. I u nastavku dana se očekuje uredan željeznički saobraćaj.

U većem dijelu Crne Gore danas se saobraća bez vanrednih ograničenja, a tokom dana očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja na važnijim putevima i prilazima gradskim sredinama, saopšteno je iz Auto moto saveza. Iz AMSCG su apelovali na vozače da poštuju saobraćajne propise, naročito ograničenje brzine.

Na sjeveru Crne Gore, danas ujutru po kotlinama ponegdje magla. Tokom dana promjenljivo oblačno sa sunčanim periodima. Vjetar slab do umjeren ponegdje i pojačan, sjeverni i sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura od 18 do 25 stepeni.