Pojačan intezitet saobraćaja na važnijim putevima i prilazima gradskim sredinama

U većem dijelu Crne Gore danas se saobraća bez vanrednih ograničenja, a tokom dana očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja na važnijim putevima i prilazima gradskim sredinama, saopšteno je iz Auto moto saveza. Iz AMSCG su apelovali na vozače da poštuju saobraćajne propise, naročito ograničenje brzine. 

Zbog radova na elektro mreži danas će bez struje od 9 do 16 sati biti Lipnica, Grančarevo, Rasovo, Pavino Polje, Dubovo, Lozna, Vrh, Jabučina, Babića brijeg i dio naselja Rasadnik, Ribarevine, Ramčina i Zaton, saopštili su iz CEDIS-a.

Iz Vodovoda Bistrica su saopštili da je u gradu i prigradskim naseljima uredno vodosnadbijevanje i da za danas nema planiranih isključenja, a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražile su 54 osobe, dok je dežurna ekipa 10 puta intervenisala na terenu.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice. I u nastavku dana se očekuje uredan željeznički saobraćaj.

Na sjeveru Crne Gore jutros po kotlinama ponegdje magla. Tokom dana promjenljivo oblačno sa sunčanim periodima. Već prijepodne je ponegdje moguća i slaba kiša, a poslijepodne lokalno i pljusak s grmljavinom. Vjetar slab do umjeren, tokom noći i pojačan, sjeverni. Najviša dnevna temperatura od 18 do 26 stepeni.