Iz CEDIS-a su najavili isključenja struje u više naselja

Zbog radova na elektro mreži, kako su saopštili iz CEDIS-a, danas će bez struje od 9 do 16 sati Sutivan, Grančarevo, Negobratina, Ramčina, Babaići, Nedakusi, Lozna, Voljavac, Babića Brijeg, dio naselja Rasadnik, Crnča, Radulići, Ivanje, Vrbe, Crhalj, Kradenik, Godijevo, Sipanje, Ličine, Osmanbegovo Selo, Sušica, Goduša, Stubo, Vrh, Lazovići, Čampari, Đalovići, Moravac, Dupljaci, Šipovice, Sokolovac, Potoci, Pašića Polje, Femića krš, Žurena, Laholo, Brzava, Prijelozi, Kaševari, Zagrad, Kostići, Dubovo, Bioča, Crniš, Jagoče, Lozna, Poda, Srđevac i Trubina.

Iz Vodovoda Bistrica su saopštili da je u gradu i prigradskim naseljima uredno vodosnadbijevanje i da za danas nema planiranih isključenja, a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 75 osoba, dok je dežurna ekipa 9 puta intervenisala na terenu. 

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice. I u nastavku dana se očekuje uredan željeznički saobraćaj.

Povoljne vremenske prilike pogoduju da se saobraćaj odvija nesmetano, saopštili su iz AMSCG. Savjetuju opreznu vožnju prilagođenu trenutnim vremenskim i saobraćajnim uslovima. Saobraćaj je umjerenog inteziteta, tokom dana se očekuje pojačana frekvencija vozila.

Na sjeveru Crne Gore danas nas prijepodne očekuje povećana oblačnost, a tokom jutra ponegdje moguće i malo kiše. Tokom dana očekuju se i sunčani periodi. Duvaće slab do umjeren ponegdje i pojačan sjeverni vjetar. Najviša dnevna temperatura od 17 do 24 stepena. Na jugu – sunčano ili pretežno sunčano i toplije. Vjetar povremeno umjeren, ponegdje moguće pojačan, sjeverni. Temperatura oko 31 stepen.