Saobraća se po mokrim kolovozima, tokom dana pojačana frekvencija vozila

Saobraća se po mokrim i klizavim kolovozima, saopštili su iz AMSCG. Savjetuju opreznu vožnju prilagođenu trenutnim vremenskim i saobraćajnim uslovima. Saobraćaj je umjerenog inteziteta, a tokom dana se očekuje pojačana frekvencija vozila.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice. I u nastavku dana se očekuje uredan željeznički saobraćaj.

Zbog radova na elektro mreži, kako su saopštili iz CEDIS-a, danas će bez struje od 9 do 16 sati biti Lješnica, Božovića polje, Džafića Brdo, Sutivan, Ostrelj, Ramčina, Ribarevine, Zaton, Rasovo, Prijelozi i Potkrajci.

Iz Vodovoda Bistrica su saopštili da je u gradu i prigradskim naseljima uredno vodosnadbijevanje i da za danas nema planiranih isključenja, a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 75 osoba, dok je dežurna ekipa 12 puta intervenisala na terenu.

Na sjeveru Crne Gore danas će biti promjenljivo oblačno, povremeno sa kišom. Prijepodne duži periodi suvog vremena, popodne i tokom noći nešto jača kiša. Mogući su pljuskovi sa grmljavinom. Duvaće umjeren do pojačan jugozapadni vjetar. Najviša dnevna temperatura od 17 do 24 stepena.