Danas bez isključenja struje

Snabdijevanje električnom energijom na području bjelopoljske opštine je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži niti najavljanih isključenja, saopštili su iz Crnogorskog elektodistributivnog sistema.

U službi Hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 75 sugrađana, dok je dežurna ekipa 4 puta intervenisala na terenu.

Lokalni voz jutros je saobraćao po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice. U nastavku dana očekuje se uredan željeznički saobraćaj.

Na većini puteva u zemlji saobraća se bez vanrednih ograničenja, saopštili su iz AMSCG.Tokom dana je pojačan intenzitet saobraćaja na važnijim putnim pravcima i prilazima gradskim sredinama. Apeluju na vozače da poštuju saobraćajne propise i vožnju prilagode promjenljivim vremenskim uslovima.

U Crnoj Gori danas će biti nestabilno vrijeme sa kišom i grmljavinom. Na sjeveru prijepodne biće promjenljivo oblačno, u zapadnim predjelima biće kiše i grmljavine, a sredinom dana i popodne i u ostalim predjelima oblačno sa kišom i grmljavinom. Duvaće umjeren do jak, u planinama na udare i vrlo jak, vjetar južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura od 18 do 27 stepeni.