Danas uredno snabdijevanje strujom i vodom

Na području naše  opštine snabdijevanje električnom energijom je uredno, a tokom dana neće biti planiranih isključenja, saopštili su u CEDIS-u.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, saopštili su u Vodovodu-Bistrica, dodajući da će u slučaju isključenja vode, potrošači biti blagovremeno obaviješteni.

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražilo je  68 sugrađana, a dežurne  ekipe  su  9  puta  intervenisale na terenu

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog vikenda rođeno je 6 beba.

U Crnoj Gori saobraćaj je umjerenog, a tokom dana biće pojačanog intenziteta, pa se vozači savjetuju da vožnju prilagode uslovima i stanju na putu. Iz Auto-moto saveza (AMSCG) saopšteno je da je na dionicama gdje se izvode radovi neophodna dodatna opreznost.

Danas će biti promjenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima, ponegdje kratkotrajno kiša ili pljusak i grmljavina.Vjetar povremeno umjeren, u jutarnjim i noćnim satima i pojačan, sjevernih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha od osam do 22, najviša dnevna 15 do 32 stepena.