Babića brijeg bez struje do 15 sati

Zbog radova na elektro mreži bez struje će od devet do 15 sati biti Babića brijeg, dok će na ostalom području opštine snabdijevanje električnom energijom biti uredno, saopštili su u CEDIS-u.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno,  saopštili su u Vodovodu-Bistrica, dodajući da će u slučaju isključenja vode, potrošači biti blagovremeno obaviješteni.

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražilo je  55sugrađana, a dežurne  ekipe  su  čak 11  puta  intervenisale na terenu

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođene su dvije bebe.

Crnoj Gori jutros se na većini puteva saobraća uz povoljne uslove za vožnju, osim na pojedinim dionicama u sjevernom predjelu gdje magla smanjuje vidljvost, saopštili su iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG). Oni su savjetovali vozačima da vožnju prilagode trenutnom stanju na putu i poštuju pravila saobraćaja.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano i toplo, uz slab do umjeren razvoj oblačnosti. U popodnevnim satima, lokalno uz pojačan razvoj oblačnosti, kratkotrajno kiša ili pljusak i grmljavina, prvenstveno u sjevernim predjelima i planinskom zaleđu Boke. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha 9 do 22, najviša dnevna 24 do 36 stepeni.