U Službi hitne medicinske pomoći 62 intervencije

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražile su 62 osobe, dok je dežurna ekipa 8 puta intervenisala na terenu.

Zbog radova na elektro mreži danas će bez struje od 8 do 14 sati biti Čokrlije i Bliškovo, od 8:30 do 18 sati Crnča, Radulići, Ivanje, Vrbe, Crhalj, Kradenik, Godijevo, Sipanje, Ličine, Osmanbegovo Selo, Sušica, Goduša, Stubo, Vrh, Negobratina, Lazovići, Čampari, Đalovići, Moravac, Dupljaci, Šipovice, Sokolovac, Potoci, Pašića Polje, Femića krš, Žurena, Laholo, Brzava, Prijelozi, Kaševari, Zagrad, Kostići, Dubovo, Bioča, Crniš, Jagoče, Lozna, Poda, Srđevac, Trubina, od 9 do 16 sati Pavino Polje, Babića brijeg, Loznice, Potkrajci, Vrh, Ćukovac, Barice, Galica, Glibavac, Grančarevo, Lijeska, Kameno Polje, Muslići, Obod, Pisana jela, Potrk, Reljin Kamen, Selakovići, Skočigorina, Drndari, Šljemena, Sokolac, Tomaševo, Ujniče, Žaljevo, i od 15 do 20 sati  Gornji Mojstir i Bistrica – centar, saopštili su iz CEDIS-a.            

Iz Vodovoda Bistrica su saopštili da je u gradu i prigradskim naseljima uredno vodosnadbijevanje i da za danas nema planiranih isključenja, a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice. Uredan željeznički saobraćaj se očekuje i u nastavku dana.

Na većini puteva u zemlji saobraća se bez vanrednih ograničenja, saopštili su iz AMSCG. Tokom dana je pojačan intenzitet saobraćaja na važnijim putnim pravcima i prilazima gradskim sredinama. Apeluju na vozače da poštuju saobraćajne propise i izbjegavaju putovanja u najtoplijem dijelu dana.

U Crnoj Gori danas će biti sunčano i toplo vrijeme. Na sjeveru Crne Gore biće pretežno sunčano i dalje veoma toplo vrijeme. Ujutru po kotlinama ponegdje se očekuje magla, a poslijepodne slab do umjeren razvoj oblaka. Vjetar će biti slab do umjeren zapadnih smjerova. Najviša dnevna temperatura biće od 29 do 36 stepeni.