“Svingeri” večeras u Centru za kulturu

Predstava “Svingeri” u izvođenju  pozorišta ''Slavija'' biće odigrana večeras u sali Centra za kulturu sa početkom u 20 sati.

Predstava reditelja i tekstopisca Milorada Milinkovića, je savremena komedija, koja govori o svemu sem o svingeraju, kaže za Radio Bijelo Polje, glumica Mariana Andjelković. “Predstava  tretira savremene teme, ljudske tajne, neostvarene snove i nade”, ističe Andjelković.

Podsjećajući da je predstava prikazana sinoć u Beranama, gdje je pobrala simpatije mnogobrojne publike, Daniel Kovačević, jedan od glavnih glumaca, podsjeća da  je tokom  trodnevnog gostovanja u Makedoniji, “svingere” odgledalo više od 1600 ljudi.

“To je predstva koja izaziva salve smijeha a pri tom, nosi u sebi značajnu i bitnu poruku, koju prosto ljudi treba da vide”, kaže Kovačević.

Inače, predstava “Svingeri” govori o bračnom paru u srednjim tridesetim, koji ima probleme u braku. Dolaze na ideju da ih riješe svingerajem. Daju oglas u novine, na koji se javlja sličan bračni par. Međutim, ispostaviće se da su skriveni motivi sve četvoro učesnika prilično daleko od prostog čulnog zadovoljstva. U ovoj večeri isplivaće sve loše strane svakoga od njih i otkriće se mnoge tajne. Zapravo, bez obzira na seks, posle ove večeri ništa neće ostati isto...

U predstavi pored Kovačevića i Aranđelović  igraju još i Jelena Đukić i Mihailo Laptošević.

Tekst: Tanja Dangubić

Foto: Dalibor Rakočević

 

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Bez saglasnosti Redakcije zabranjeno je preuzimanje sadržaja sa veb portala Radija Bijelo Polje