Bez struje danas više naselja

Zbog radova na elektro mreži i dalekovodima bez struje će danas od 8 do 13 sati biti Dobrinje, od 8:30 do 18 sati Crnča, Radulići, Ivanje, Vrbe, Crhalj, Kradenik, Godijevo, Sipanje, Ličine, Osmanbegovo Selo, Sušica, Goduša, Stubo, Vrh, Negobratina, Lazovići, Čampari, Đalovići, Moravac, Dupljaci, Šipovice, Sokolovac, Potoci, Pašića Polje, Femića krš, Žurena, Laholo, Brzava, Prijelozi, Kaševari, Zagrad, Kostići, Dubovo, Bioča, Crniš, Jagoče, Lozna, Poda, Srđevac, Trubina, od 9 do 16 sati Bliškovo, Rasovo - Rastoka, Unevina - iznad pruge, Sutivan, Božovića polje, Orahovica i Vergaševići, saopštili su iz CEDIS-a.

Iz Vodovoda Bistrica su saopštili da je u gradu i prigradskim naseljima uredno vodosnadbijevanje i da za danas nema planiranih isključenja, a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 80 osoba, dok je dežurna ekipa 9 puta intervenisala na terenu.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice. Uredan željeznički saobraćaj se očekuje i u nastavku dana.

Na većini puteva u zemlji saobraća se bez vanrednih ograničenja, saopštili su iz AMSCG. Tokom dana je pojačan intenzitet saobraćaja na važnijim putnim pravcima i prilazima gradskim sredinama. Apeluju na vozače da poštuju saobraćajne propise i izbjegavaju putovanja u najtoplijem dijelu dana.

U Crnoj Gori danas će biti veoma toplo, a u najtoplijim djelovima izuzetno toplo, sa realnim izgledima za najvišu temperaturu od početka ljeta. Na sjeveru danas će biti pretežno sunčano i toplo uz vrlo manji pad temperature u odnosu na juče. Poslijepodne uz prolaznu oblačnost, lokalno je moguća kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom. Vjetar će biti uglavnom slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura od 27 do 35 stepeni, a najviša temperatura vazduha u najtoplijim djelovima na jugu dostignuće do 41 stepen.