Isključenje vode u Pruškoj

Iz Vodovoda Bistrica su saopštili da će zbog radova na mreži od 9 do 11 sati bez vode biti Pruška. Kako navode, u ostalim naseljima je uredno vodosnadbijevanje a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Zbog radova na elektro mreži danas će bez struje od 8 do 13 sati biti Dobrinje, od 8 i 30 do 18 sati Crnča, Radulići, Ivanje, Vrbe, Crhalj, Kradenik, Godijevo, Sipanje, Ličine, Osmanbegovo Selo, Sušica, Goduša, Stubo, Vrh, Negobratina, Lazovići, Čampari, Đalovići, Moravac, Dupljaci, Šipovice, Sokolovac, Potoci, Pašića Polje, Femića krš, Žurena, Laholo, Brzava, Prijelozi, Kaševari, Zagrad, Kostići, Dubovo, Bioča, Crniš, Jagoče, Lozna, Poda, Srđevac, Trubina, Lješnica, Potkrajci, Pavino Polje, Sutivan, Negobratina, Grančarevo i od 10 i 30 do 13 i 30 Kruševo, Pripčići, Ribarevine, Ostrelj, Ramčina, Zaton, Ravna Rijeka, Božovića polje, Slijepač Most, Mijatovo Kolo, Pali, Gevčina, Jabučina, Okladi i Majstorovina, najavili su iz CEDIS-a.

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 59 osoba, dok je dežurna ekipa 10 puta intervenisala na terenu.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice. Uredan željeznički saobraćaj se očekuje i u nastavku dana.

Na većini puteva u zemlji saobraća se bez vanrednih ograničenja, saopštili su iz AMSCG. Tokom dana je pojačan intenzitet saobraćaja na važnijim putnim pravcima i prilazima gradskim sredinama. Apeluju na vozače da poštuju saobraćajne propise i izbjegavaju putovanja u najtoplijem dijelu dana.

Na sjeveru Crne Gore danas će tokom dana biti sunčano i još toplije, lokalno u planinama umjeren razvoj oblačnosti. Najviša dnevna temperatura od 26 do 33 stepena. Na jugu sunčano i veoma toplo u većini mjesta tropska temperatura. Najviša dnevna temperatura vazduha oko 37 stepeni.