Bez struje danas više naselja

Zbog radova na elektro mreži danas će bez struje od 8 do 13 sati biti Slijepač most-Bojišta, od 9 do 16 sati Prijelozi, Stožer, Jabučina, Kanje, Potkrajci, Pripčići, Rodijelja, Bliškovo, Unevina, Božovića polje, Orahovica, Sutivan, Goduša, i od 10 do 16 sati Crnča, Radulići, Ivanje, Vrbe, Crhalj, Kradenik, Godijevo, Sipanje, Ličine, Osmanbegovo Selo, Sušica, Goduša, Stubo, Vrh, Negobratina, Lazovići, Čampari, Đalovići, Moravac, Dupljaci, Šipovice, Sokolovac, Potoci, Pašića Polje, Femića krš, Žurena, Laholo, Brzava, Kaševari, Zagrad, Kostići, Dubovo, Bioča, Crniš, Jagoče, Lozna, Poda, Srđevac i Trubina, saopštili su iz CEDIS-a.

Iz Vodovoda Bistrica su saopštili da je u gradu i prigradskim naseljima uredno vodosnadbijevanje i da za danas nema planiranih isključenja, a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražile su 63 osobe, dok je dežurna ekipa 9 puta intervenisala na terenu.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice. Uredan željeznički saobraćaj se očekuje i u nastavku dana.

Ovog jutra se saobraćaj obavlja po pretežno suvim kolovozima uz povoljne uslove za vožnju, saopštili su iz AMSCG. Na putevima na kojima su u toku sanacioni radovi izmjenjen je režim vožnje. Apeluju na vozače da vožnju prilagode saobraćajnim uslovima.

Na sjeveru Crne Gore jutros lokalno sa maglom, tokom dana sunčano i toplo, popodne slab do umjeren razvoj oblaka u planinama na sjeveroistoku. Najviša dnevna temperatura od 24 do 32 stepena. Na jugu, sunčano i toplo. Temperatura vazduha do 36 stepeni.