Potrebe i problemi žena u Bijelom Polju prioriteti u radu Ženskog kluba

Odbornice Ženskog kluba Skupštine opštine Bijelo Polje, kao pokretač promjena za prava i interese žena i njihovo aktivnije učešće u društvenim procesima u zajednici, juče su održale radionicu za sugrađanke sa područja Poda, koja pripadaju Mjesnoj zajednici Lozna.

Kopredsjednice Ženskog kluba Gordana Knežević i Kristina Damjanović izrazile su zadovoljstvo što će kroz Plan rada Ženskog kluba biti uvrštene potrebe i problemi sa kojima se susrijeću žene sa teritorije naše Opštine.

Zajedničkom saradnjom sa Savjetom za rodnu ravnopravnost, a u okviru projekta "Platforma za ostvarivanje rodne ravnopravnosti" koji u Bijelom Polju sprovodi Građanska alijansa, Ženski klub će kroz svoje aktivnosti ostati posvećen rješavanju problema i potreba koja su od suštinske važnosti za žene i sve građane Bijelog Polja, istakle su kopredsjednice Ženskog kluba.

Ženski klub će danas u 17  časova u prostorijama Crvenog krsta organizovati radionicu na istu temu, za žene iz mjesnih zajednica: Gornji Grad, Rasadnik i Babića Brijeg.

Izvor: Opština Bijelo Polje