Bez struje danas više naselja

Zbog radova na elektro mreži danas će bez struje od 8 do 15 sati biti Sutivan, od 8 do 17 Stožer i od 9 do 16 sati: Vrh, Goduša , Ćukovac, Barice, Galica, Glibavac, Grančarevo, Lijeska, Kameno Polje, Muslići, Obod, Pisana jela, Potrk, Reljin Kamen, Selakovići, Skočigorina, Drndari, Šljemena, Sokolac, Tomaševo, Ujniče, Žaljevo, Čokrlije, Džukeljska jama, Orahovica, Potkrajci, , Orahovica, Crnča, Radulići, Ivanje, Vrbe, Crhalj, Kradenik, Godijevo, Sipanje, Ličine, Osmanbegovo selo, Sušica, Goduša, Stubo, Negobratina, Lazovići, Čampari, Đalovići, Moravac, Dupljaci, najavili su iz CEDIS-a.        

Iz Vodovoda Bistrica su saopštili da je u gradu i prigradskim naseljima uredno vodosnadbijevanje i da za danas nema planiranih isključenja, a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 40 osoba, dok je dežurna ekipa 10 puta intervenisala na terenu.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice. Uredan željeznički saobraćaj se očekuje i u nastavku dana.

Iz AMSCG su saopštili da se ovog jutra saobraćaj obavlja po pretežno suvim kolovozima uz povoljne uslove za vožnju.  Na putevima na kojima su u toku sanacioni radovi izmjenjen je režim vožnje. Apeluju na vozače da vožnju prilagode saobraćajnim  uslovima.

Na sjeveru Crne Gore, danas će prijepodne biti malo do umjereno oblačno, a od sredine dana jači razvoj oblačnosti sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Najviša dnevna temperatura malo niža nego juče i kretaće se od 21 do 28 stepeni. Na jugu, pretežno sunčano uz malu do umjerenu oblačnost, u drugom dijelu dana jači razvoj oblaka usloviće mjestimičnu kišu i lokalne pljuskove sa grmljavinom, uglavnom, u kontinentalnim predjelima. Temperatura vazduha biće do 33 stepena.