U toku ponovni javni poziv za linijski saobraćaj u Bijelom Polju

30 April 2024

Najnovije vijesti

U toku ponovni javni poziv za linijski saobraćaj u Bijelom Polju

Ponovni Javni oglas o povjeravanju linija prevoznicima u javnom, linijskom, gradskom i prigradskom prevozu putnika na teritoriji Opštine Bijelo Polje otvoren je do 12. jula ove godine.

„Predmet ovog ponovnog Javnog oglasa je povjeravanje grupe linija prevoznicima u javnom, linijskom gradskom i prigradskom prevozu putnika na teritoriji opštine Bijelo Polje, koje nisu dodijeljene Javnim oglasom br. 01-341/22-1718 od 11.02.2022. godine, prema utvrđenom Planu linija za javni, linijski prevoz putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju na području opštine Bijelo Polje“ – stoji u oglasu.

Navodi se da se Plan o minimalnom broju polazaka u javnom linijskom, gradskom i prigradskom prevozu putnika na teritoriji opštine Bijelo Polje, sa utvrđenim polascima na linijama može se preuzeti sa sajta Opštine Bijelo Polje ili u Sekretarijatu za preduzetništvo (Kancelarije u SC Nikoljac)“ – navodi se u oglasu.

Komisija za sprovođenje javnog oglasa za dodjelu linija prevoznicima u javnom linijskom gradskom i prigradskom prevozu putnika na teritoriji opštine Bijelo Polje obavještava da bi se u zavisnosti od saobraćajno tehničkih karakteristika puta kao i potreba za prevozom putnika na svim linijama prevoz vršio gradskim, prigradskim ili malim autobusima.

„Na ponovni Javni oglas mogu se javiti pravna lica i preduzetnici, koji su registrovani u Centralnom registru privrednih subjekata i imaju licencu za obavljanje javnog prevoza u gradskom i prigradskom saobraćaju“ – stoji u ponovnom Javnom oglasu koji je otvoren 15 dana od dana objavljivanja, odnosno do 12. jula 2023. godine u 13 časova.

Detaljnije o Javnom oglasu pročitaj ovdje.

Izvor: Opština Bijelo Polje

 

 

 

Radio-streaming

 RBP NA DRUŠTVENIM MREŽAMA