Iz CEDIS-a najavili radove na mreži

Zbog planiranih radova na elektro mreži danas će od 8 do 15 sati bez struje biti dio Unevine, Podbrežje i dio Voljavca, i od 9 do 16 sati Okladi, Bojišta, Brzava, Pavino Polje, Kukulje, Loznice, Prijelozi, Cerovo i Slatka, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnadbijevanje u gradu i prigradskim naseljima danas je uredno, nema planiranih radova na mreži niti najavljenih isključenja. Voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 49 osoba, dok je dežurna ekipa 8 puta intervenisala na terenu.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice. Uredan željeznički saobraćaj se očekuje i u nastavku dana.

Saobraća se po suvim kolovozima i uz uglavnom dobru vidljivost, saopštili su iz AMSCG. Na dionicama gdje se izvode  radovi saobraća se uz izmijenjen režim vožnje. Savjetuju opreznu vožnju na svim putnim pravcima i poštovanje pravila saobraćaja.

Na sjeveru Crne Gore danas će biti pretežno sunčano i veoma toplo. Ujutru ponegdje po kotlinama moguća kratkotrajno magla, poslijepodne, a naročito tokom noći, više oblaka sa mnogo većim izgledima za pojavu mjestimične kiše i grmljavine. Temperatura vazduha će biti od 26 do 33 stepena. Na jugu države pretežno sunčano i veoma toplo. Poslijepodne slab do umjeren razvoj oblačnosti, lokalno moguća kratkotrajno kiša ili grmljavina. Vjetar slab do umjeren južni i zapadni. Temperatura vazduha od 31 do 35 stepeni.