Bez vode danas potrošači u Nedakusima

Zbog radova na vodovodnoj mreži bez vode će od 10 do 13 časova biti potrošači u Nedakusima, dok će u Potkrajcima i Sutivanu biti smanjen pritisak vode, saopštili su iz Vodovoda Bistrica, dodajući da će na području grada i drugim prigradskim naseljima  vodosnabdijevanje biti uredno.

 Zbog radova na elektro mreži bez struje će od devet do 15 sati, biti Rasovo,  Barice I Žari, a od deset do 14 sati Dugi Laz, Osreci, Mioska, Ljuta, Svrake, Dragovića Polje, Bojići, Ljevišta, Vrujca i Ravni, saopštili su u CEDIS-u.

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražilo je  68sugrađana, a dežurne  ekipe  su  8 puta  intervenisale na terenu

U Crnoj Gori  se saobraća nesmetano, saopštili su iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG) i savjetovali vozače da vožnju prilagode trenutnom stanju na putu i poštuju pravila saobraćaja. Zbog rekonstrukcije magustralnog puta RibarevinE - Mojkovac, lokaliteti Stevanovac i Lepenac, saobraćaj će biti obustavlje za sve vrste vozila od devet do 14 sati.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano i toplo,  Na sjeveru, ujutru, po kotlinama magla, a u popodnevnim satima, uz umjeren do pojačan razvoj oblačnosti, ponegdje kratkotrajno kiša ili pljusak i grmljavina. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura deset do 21, najviša dnevna 24 do 35 stepeni.