Najavljena isključenja struje

Zbog radova na elektro mreži danas će od 8 do 15 sati bez struje biti Ulica Đorđija Stanića, zgrade: “Sjenička” i “Tri ćulafa” i Nedakusi, od 9 do 15 sati Sutivan, Orahovica, Jablanovo, Požeginja, Mojstir, Dolac, Bistrica, Mirojevići, Boturići, Ušanovići, Žiljak, Gubavač, Pećarska, Rodijelja, Njegnjevo, Konatari, Unevina, Metanjac, Mioče, Dobro brdo, Dobrinje, Kanje, Dobrakovo, Gostun, i od 9 do 16 sati Cerovo, Sutivan, Strojtanica, Pavino Polje, Njegnjevo, Božovića polje, Rodijelja, Rasovo, Pripčići, Babića brijeg i Stožer.

Vodosnadbijevanje u gradu i prigradskim naseljima danas je uredno, nema planiranih radova na mreži niti najavljenih isključenja. Voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 58 osoba, dok je dežurna ekipa 6 puta intervenisala na terenu.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i u nastavku dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U većem dijelu zemlje saobraća se po pretežno suvim kolovozima, saopštili su iz AMSCG. Duž klisura i usjeka skreću  pažnju na moguće sitnije odrone. Na dionicama gdje se izvode  radovi saobraća se uz izmijenjen režim vožnje. Savjetuju opreznu vožnju na svim putnim pravcima i poštovanje pravila saobraćaja. Saobraćaj je u prekidu za sve kategorije vozila na  regionalnom putu Mojkovac – Djurdjevića Tara u mjestu Dobrilovina.

U Crnoj Gori danas će biti malo do umjereno oblačno sa dužim sunčanim intervalima. U drugom dijelu dana povećan razvoj oblačnosti, u kontinenatalnim predjelima i planinskom zaleđu Boke lokalno će usloviti slabu kišu, ili pljusak i grmljavinu. Na sjeveru tokom jutra po kotlinama ponegdje magla. Vjetar će biti slab do umjeren, promjenljivog smjera.

Jutarnja temperatura vazduha od četiri do 15, a najviša dnevna od 17 do 27 stepeni.