Vozovi saobraćaju po redu vožnje

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljeske željezničke stanice.

Snabdijevanje električnom energijom na području naše opštine  ovog jutra  je  uredno, a tako bi trebalo da bude i tokom dana jer u CEDIS-u nijesu planirali  isključenja struje. 

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata ljekarsku pomoć zatražilo je 53 sugrađana, a dežurne ekipe su jedanaest puta intervenisale  na terenu. 

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, saopšteno je iz Auto moto saveza (AMSCG) koji je upozorio na moguće sitne odrone duž usjeka i klisura.Saobraćaj je u prekidu za sva vozila na putu Mojkovac – Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina. 

Pretežno sunčano uz slab do umjeren razvoj oblačnosti. U drugom dijelu dana, uglavnom u kontinentalnim predjelima, ponegdje uz slabu kišu ili pljusak i grmljavinu. Na sjeveru tokom jutra po kotlinama, mjestimično i kratkotrajno magla. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha od 17 do 28 stepeni.