Danas najavljena isključenja struje

Zbog radova na elektro mreži danas će od 8 do 15 sati bez struje biti Lješnica-Mrdavac, od 9 do 16 sati Pripčići, Loznice, Zaton, Rodijelja, Jabučina, Njegnjevo, Kičava, od 10 do 15 sati Željeznička stanica, zgrada  ‘Pošta – Nedakusi’, benzinska pumpa ‘Lukoil’, poslovni objekti u blizini zgrade ‘Pošta – Nedakusi’, i od 15 do 20 sati Bliškovo, saopštili su iz CEDIS-a.

Voda iz gradskog vodovoda je i dalje blago zamućena pa je prije upotrebe treba prokuvati i procijediti, saopštili su iz Vodovoda Bistrica, dok je vodosnadbijevanje u gradu i prigradskim naseljima danas uredno, nema planiranih radova na mreži niti najavljenih isključenja.

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 37 osoba, dok je dežurna ekipa 8 puta intervenisala na terenu.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i u nastavku dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U većem dijelu zemlje saobraća se po pretežno suvim kolovozima, saopštili su iz AMSCG. Duž klisura i usjeka skreću  pažnju na moguće sitnije odrone.  Na dionicama gdje se izvode  radovi saobraća se uz izmijenjen režim vožnje. Savjetuju opreznu vožnju na svim putnim pravcima i poštovanje pravila saobraćaja.

U južnim predjelima Crne Gore danas će biti pretežno sunčano, poslijepodne ponegdje slab do umjeren razvoj oblačnosti. Na sjeveru promjenljivo oblačno, tokom dana i sa sunčanim periodima.

Vjetar slab do umjeren, ponegdje i pojačan, sjeveroistočni i istočni.

Jutarnja temperatura vazduha od pet do 15, najviša dnevna od 13 do 26 stepeni.