Bez struje danas veliki dio opštine

Zbog radova na niskonaponskoj elektro mreži i dalekovodima bez struje će od 8 do 14 sati biti Rasovo – Rasadnik, od 8 do 11sati Unevina (dio naselja iznad pruge) a od 8 do 15:00 sati Obrov. Struju od 9 do  do 14 sati neće imati  Strojtanica i Babića Brijeg, od 9 do 15 sati  Stožer, od 9  do 16 sati  Rakonje, Grančarevo, Voljavac i Bijedići, a od 9 do 17 sati Pripčići. Od od 9 do 18 sati bez napajanja električnom energijom ostaće Srđevac, Poda, Bioča, Lozna, Trubina, Jagoče, Crniš, Crnča, Radulići, Ivanje, Vrbe, Crhalj, Kradenik, Godijevo, Sipanje, Ličine, Osmanbegovo selo, Sušica, Goduša, Stubo, Vrh, Negobratina, Lazovići, Čampari, Đalovići, Moravac, Dupljaci, Žurena, Brestovik, Pašića Polje, Laholo, Kaševari, Kostići, Potoci, Dubovo, Brzava, Femića krš, Prijelozi i Zagrad, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskm naseljima  je uredno, a tokom dana nijesu planirana isključenja, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata ljekarsku pomoć zatražilo je 66 sugrađana, a dežurne ekipe su 3 puta intervenisale  na terenu.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i u nastavku dana, saopštili su sa bjelopoljeske željezničke stanice.

Sabraćaj se obavlja po mjestimično  mokrim i klizavim kolovozima,  saopšteno je iz Auto moto saveza. Iz AMSCG su upozorili da su na dionicama koje prolaze kroz usjeke mogući sitni odroni i savjetovali vozačima opreznu vožnju prilagođenu uslovima i stanju na putevima. Saobraćaj je u prekidu za sva vozila na putu Mojkovac – Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina.

Na jugu Crne Gore daas će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, uz povećanu oblačnost, dok je ponegdje moguća slaba kiša, uglavnom u prvom dijelu dana. Na sjeveru će biti umjereno do potpuno oblačno, mjestimično sa kišom, dok se u planinskim predjelima povremeno očekuje i susnježica i snijeg. Krajem dana i tokom noći, padavine na sjeveru će oslabiti i prestati. Vjetar će biti sjeverni i sjeveroistočni, povremeno umjeren do pojačan, ponegdje na udare i jak. Jutarnja temperatura od jedan ispod nule do devet, najviša dnevna od četiri do 18 stepeni.