Više od 50 sugrađana potražilo pomoć Hitne službe

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 58 osoba, dok je dežurna ekipa 4 puta intervenisala na terenu.

Zbog planiranih radova na mreži, danas će, bez napajanja električnom energijom od 8:00 do 17:00 sati biti: Pripčići. U terminu od 9:00 do 17:00 sati: Loznice, Voljavac, Kukulje, Grančarevo Femića krš, Zaton, Cerovo 2, Sutivan, Žurena, Brestovik, Pašića polje, Laholo, Kaševari, Kostići, Potoci, Dubovo, Brzava, Prijelozi, Zagrad, Srđevac, Poda, Bioča, Lozna, Trubina, Jagoče, Crniš, Crnča, Radulići, Ivanje, Vrbe, Crhalj, Kradenik, Godijevo, Sipanje, Ličine, Osmanbegovo selo, Sušica, Goduša, Stubo, Vrh, Negobratina, Lazovići, Čampari, Đalovići, Moravac i Dupljaci, saopštili su iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema. 

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima danas je uredno, nema planiranih radova na mreži niti najavljenih isključenja. Voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, saopštili su iz Vodovoda Bistrica. 

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i u nastavku dana, saopštili su sa bjelopoljeske željezničke stanice.   

Stanje na putevima

U juznim i centralnim predjelima Crne Gore saobraćaj se obavlja po suvim kolovozima, saopštili su iz Auto moto saveza. Duž klisura i usjeka moguća je pojava sitnijih odrona, pa vozačima savjetuju opreznu vožnju prilagodjenu uslovima i stanju na putu. Saobraćaj je u prekidu za sve kategorije vozila na regionalnom putu Mojkovac - Đurdjevića Tara u mjestu Dobrilovina. 

Pretežno sunčano, do 16 stepeni

U južnim i centralnim predjelima Crne Gore danas će biti pretežno sunčano, na sjeveru ujutru slab do umjeren mraz, po kotlinama moguća magla ili niska oblačnost, a tokom dana dosta sunčanih perioda. Vjetar će biti slab, promjenljivog smjera, ujutru ponegdje umjeren sjeverni i sjeveroistočni.

Jutarnja temperatura vazduha od minus osam do šest, a najviša dnevna od četiri do 16 stepeni.