Vojinović: Biračka mjesta u Bijelom Polju otvorena u sedam sati, očekujemo da izborni dan protekne u fer i demokratskoj atmosferi

Sva biračka mjesta u Bijelom Polju otvorena su na vrijeme a građani mogu glasati na 96 biračkih mjesta, saopštio je za Radio Bijelo Polje  predsjednik Opštinske izborne komisije Duško Vojinović.

„Prema saznanjima Opštinske izborne komisije sva biračka mjesta otvorena su u sedam časova, a izborni proces do sada teče u najboljem redu. Mogu da saopštim, da se ovaj put glasa na 96 biračkih mjesta, da je u birački spisak upisano 39. 362 glasača, a najveće biračko mjesto je  br. 26  Rakonje –Malo Polje, koje se nalazi u prostorijama bivšeg Auto-moto društva, i broji 905 glasača. Najmanje biračko  mjesto je  broj 66 Barice, na 1450 metara nadmorske visine, a u birački spisak je upisano 47 glasača“, kazao je Vojinović. Vojinović je istakao da je OIK u stalnoj komunikaciji sa biračkim odborima i da će rješavati sve eventualne probleme, ali je izrazio očekivanje, da će izborni dan proteći u fer i demokratskoj atmosferi, kao što je bilo i u prvom krugu glasanja.