Uredno snabdijevanje strujom

Snabdijevanje električnom energijom na području bjelopoljske opštine je uredno, za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

                           

U Službi hitne medicinske pomoći, tokom protekla 24 sata, ljekarsku pomoć zatražilo je 65 sugrađana, dok je dežurna ekipa osam puta intervenisala na terenu.

 

U Crnoj Gori jutros su povoljni uslovi za vožnju i na većini puteva saobraća se nesmetano, saopšteno je iz Auto moto saveza (AMSCG).Iz AMSCG su upozorili da su na dionicama koje prolaze kroz usjeke mogući sitni odroni.Vozačima se savjetuje da poštuju sva ograničenja i zabrane definisane postavljenom signalizacijom.Saobraćaj je u prekidu za sva vozila na putu Mojkovac – Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina.

 

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a najviša temperatura vazduha iznosiće 21 stepen.U drugom dijelu dana, uglavnom u sjevernim i centralnim predjelima, ponegdje kiša, ili kratkotrajan pljusak i grmljavina.Vjetar će biti južnih smjerova, slab do umjeren, u sjevernim predjelima pojačan.Jutarnja temperatura vazduha od jedan do 11, a najviša dnevna od 13 do 21 stepen.