I danas radovi na elektro-mreži

Zbog planiranih radova na mreži, danas će, bez napajanja električnom energijom od 08 do 14 sati biti: Ribarevine i Pavino Polje. Od 09 do 15, odnosno 16 sati struju neće imati:

Voljavac, Sutivan, Kukulje, Božovića Polje, Grančarevo, Pašića Polje, Laholo, Kostići, Femića krš, Brzava, Prijelozi, Tomaševo, Lijeska, Galica, Sokolac, Pavino Polje, Radulići, Pape, Kovren, Gorice, Slatka, Bliškovo, Stožer, Žurena, Brestovik, Kaševari, Dubovo, Potoci, i Zagrad, Cerovići, Muslići, Selakovići, Grančarevo, Ujniče, Glibavac, Drndari, Potrk, Obod, Žaljevo, Pisana jela, Šljemena, Barice, Čokrlije, Rajkovići, Mahala, Krstače, Bijeli Potok, Grubješići, Kičava, Biokovac, Grab, Vergaševići, saopštili su iz  Crnogorskog elektrodistributivnog sistemu. 

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima danas je uredno, nema planiranih radova na mreži niti najavljenih isključenja. Voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, saopštili su iz Vodovoda Bistrica. 

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražile su 54 osobe, dok je dežurna ekipa 7 puta intervenisala na terenu. 

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i u nastavku dana, saopštili su sa bjelopoljeske željezničke stanice.   

Saobraćaj se u Crnoj Gori ovog jutra odvija po pretežno suvim kolovozima, duž klisura i usjeka mogući su nailasci na sitnije odrone, saopštili su iz Auto moto saveza (AMSCG). Vozačima su savjetovali opreznu vožnju prilagodjenu uslovima na putu i da poštuju pravila saobraćaja. Na dionicama gdje se izvode radovi neophodna je dodatna opreznost. Saobraćaj je u prekidu za sva vozila na putu Mojkovac - Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina. 

U Crnoj Gori danas će biti malo do umjereno oblačno sa dužim sunčanim intervalima. Krajem dana jače naoblačenje, u večernjim satima na jugozapadu kiša koja će se tokom noći proširiti na cijelu zemlju. Vjetar će biti umjeren do jak, ponegdje na udare i veoma jak, južnih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha oko 5, najviša dnevna do 19 stepeni.