Održan treći Sajam sporta u cilju promocije sporta i zdravih stilova života (VIDEO)

Treći Sajam sporta i sportskih klubova pod sloganom “Reprezentacija u srcu”, održan je danas u sportskoj dvorani u Nikoljcu, a povodom Dana reprezentacije Crne Gore. Direktor JU Centar za sport i rekreaciju koja je i organizator ove manifestacije, Marko Maslovarić, kazao je da je sportski sajam prilika i da se dodatno afirmišu vrijednosti crnogorskih reprezentacija u svim sportovima, a posebno u onim, gdje bjelopoljski klubovi imaju svoje predstavnike.

Ljubiteljima sporta, sportistima i sportskim radnicima obratio se i predsjednik Opštine Petar Smolović, koji je, otvarajući sajam, kazao da ovakva manifestacija znači  puno za Bijelo Polje, te da je zadovoljstvo što se na jednom mjestu može vidjeti ovoliko mladih ljudi i više od osamnaest  sportskih klubova.

Danas iz Bijelog Polja šaljemo poruku da je reprezentacija u srcu svih naših sportista, a  to je i san svakog sportiste, da u svojoj profesionalnoj karijeri obuče nacionalni dres, kazao je sportski radnik i sportski novinar Boban Obradović.

“Treći put zaredom organizujemo ovaj događaj sa ciljem da promovišemo sportske organizacije iz Bijelog Polja. Mi ovje imamo preko trista dječaka i djevojčica iz bjelopoljskih osnovnih škola da se učlane i pronađu sportsku granu koja im godi, i da na taj način damo dodatni impuls razvoju i unapređenju sporta u Bijelom Polju. Reprezentacija je ideal i najveća vrijednost savremenog crnogorskog društva i, shodno tome, svi moramo da tu vrijednost dodatno ojačavamo iz godine i godinu.  Danas smo napravili sajam sporta a domaćini i na ovom događaju su perspektivni sportisti iz Bijelog Polja, odnosno reprezentativci iz Bijelog Polja, kojih ima preko petnaest. Danas je prisutno njih deset, a nisu došli reprezentativci BK Bijelog Polja, sobzirom  na  reprezentativne obaveze. Cilj ove manifestacije jeste da se promovišu  sport  i zdravi stilovi života, i da pošaljemo još jednom poruku  da je reprezentacija u srcima svih nas”, poručio je Obradović.

Autorka:Tanja Dangubić

Video i foto:Vladimir Jelić

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE