U Službi hitne medicinske pomoći 39 intervencija

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 39 sugrađana, dok je dežurna ekipa 6  puta intervenisala na terenu.

Zbog planiranih radova na mreži, danas će, bez napajanja električnom energijom od 08 do 14 sati biti: Ostrelj i Lješnica. Od 09 do 16 sati struju neće imati: Ribarevine, Poda, Bioča, Srđevac, Radulići, Lozna, Jagoče, Crniš, Osmanbegovo Selo, Trubina, Orahovica, Potkrajci i Rasovo.

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođe, saopštili su iz  Crnogorskog elektrodistributivnog sistemu. 

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima danas je uredno, nema planiranih radova na mreži niti najavljenih isključenja. Voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.   

Saobraćaj se u Crnoj Gori ovog jutra odvija po mokrim i klizavim kolovozima uz mjestimično smanjenu vidljivost. Duž klisura i usjeka mogući su nailasci na sitnije odrone, saopštili su iz Auto moto saveza (AMSCG).

Vozačima savjetuju opreznu vožnju prilagodjenu uslovima na putu i poštovanje pravila saobraćaja. Na dionicama gdje se izvode radovi neophodna je dodatna opreznost. 

U Crnoj Gori danas će biti umjereno do potpuno oblačno, povremeno uz slabu kišu. Na krajnjem sjeveru dosta suvog vremena. Vjetar će biti južni, umjeren do jak.

Jutarnja temperatura vazduha od tri do 12, a najviša dnevna od sedam do 17 stepeni, saopštili su iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.