Brzi voz u kašnjenju od 30 minuta

Međunarodni brzi voz jutros kasni 30 minuta, dok lokalni vozovi saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljeske željezničke stanice. 

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 50 sugrađana, dok je dežurna ekipa 8  puta intervenisala na terenu. 

Zbog planiranih radova na mreži, danas će, bez napajanja električnom energijom od 08 do 14 sati biti: Ul. Muniba Kučevića i škola u Ivanju. Od 09 do 16 sati struju neće imati: Loznice, Voljavac, Ribarevine, Ivanje, Radulići, Godijevo, Crnča, Kradenik, Goduša, Crhalj, Ličine, Osmanbegovo selo, Sušica, Sipanje, Stubo, Vrh, Negobratina, Vrbe, Lazovići, Čampari, Đalovići, Moravac, Dupljaci, Pavino Polje, Radulići. Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođe, saopštili su iz  Crnogorskog elektrodistributivnog sistemu. 

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima danas je uredno, nema planiranih radova na mreži niti najavljenih isključenja. Voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, saopštili su iz Vodovoda Bistrica. 

Saobraćaj se u Crnoj Gori ovog jutra odvija po mokrim i klizavim kolovozima uz mjestimično smanjenu vidljivost, a duž klisura i usjeka su mogući  nailasci na sitnije odrone, saopštili su iz Auto moto saveza (AMSCG).

Vozačima savjetuju opreznu vožnju prilagodjenu uslovima na putu i poštovanje pravila saobraćaja. Na dionicama gdje se izvode radovi neophodna je dodatna opreznost. 

U Crnoj Gori danas će biti umjereno do potpuno oblačno, a u južnim i centralnim predjelima povremeno i mjestimično se očekuje slaba kiša. Na sjeveru i sjeveroistoku očekuje se uglavnom suvo vrijeme.

Kako su saopštili iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, vjetar će biti južni, povremeno umjeren do pojačan, na sjeveru na udare ponegdje i jak.

Jutarnja temperatura od nula do devet, najviša dnevna od pet do 17 stepeni.