I danas radovi na elektro-mreži

Zbog planiranih radova na mreži, danas će, bez napajanja električnom energijom od 08 do 14 sati biti: Ribarevine i Godijevo. Od 09 do 16 sati struju neće imati: Ulice Voja Lješnjaka i Slobodana Penezića - Pruška, Sutivan, Voljavac, Pašića Polje, Laholo, Kostići, Kaševari, Radulići, Žurena, Brestovik, Dubovo, Potoci, Brzava, Femića krš, Prijelozi, Zagrad i Božovića Polje.

Snabdijevanje električnom energijom na ostalom području naše opštini je uredno, saopštili su iz  Crnogorskog elektrodistributivnog sistemu. 

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima danas je uredno, nema planiranih radova na mreži niti najavljenih isključenja. Voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, saopštili su iz Vodovoda Bistrica. 

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 47 osobe, dok je dežurna ekipa 7  puta intervenisala na terenu. 

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i u nastavku dana, saopštili su sa bjelopoljeske željezničke stanice. 

Saobraćaj se u Crnoj Gori ovog jutra odvija po mokrim i klizavim kolovozima. Magla smanjuje vidljivost po kotlinama i duž riječnih tokova, a duž klisura i usjeka su  mogući nailasci na sitnije odrone, saopštili su iz Auto moto saveza (AMSCG).

Vozačima savjetuju da prilagode vožnju uslovima na putu i poštuju pravila saobraćaja. Na dionicama gdje se izvode radovi neophodna dodatna opreznost. 

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, ponegdje sa uglavnom slabom kišom. Tokom dana uglavnom suvo, u jutarnjim i noćnim satima, prvenstveno u južnim i centralnim predjelima, mjestimično kiša. Vjetar južni, slab do umjeren, u sjevernim predjelima i na primorju, ponegdje kratkotrajno pojačan.

Jutarnja temperatura vazduha od minus dva do deset, najviša dnevna od četiri do 16 stepeni.