U Službi hitne medicinske pomoći 68 intervencija

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 68 sugrađana, dok je dežurna ekipa 6  puta intervenisala na terenu.

Zbog planiranih radova na mreži, danas će, bez napajanja električnom energijom od 08 do 14 sati biti: Ivanjei i Muslići. Od 09 do 16 sati struju neće imati: Lješnica, Rakonje, Voljavac, Grančarevo i  Radulići, i od 11:00 do 13:00 sati: Ribarevine, Ostrelj, Ramčina i Zaton.

Snabdijevanje električnom energijom u otalom području naše opštini je  uredno, saopštili su iz  Crnogorskog elektrodistributivnog sistemu. 

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i u nastavku dana, saopštili su sa bjelopoljeske željezničke stanice.

Saobraćaj se u Crnoj Gori ovog jutra obavlja po uglavnom suvi kolovozi na većini puteva. Magla smanjuje vidljivost po kotlinama i duž riječnih tokova, gdje su mogući nailasci na sitnije odrone, saopštili su iz Auto moto saveza (AMSCG). Vozačima savjetuju da prilagode vožnju uslovima na putu i poštuju pravila saobraćaja. Na dionicama gdje se izvode radovi neophodna dodatna opreznost. 

U Crnoj Gori danas će biti umjereno do potpuno oblačno, uglavnom od sredine dana povremeno i mjestimično kiša, krajem dana i tokom noći na primorju ponegdje i pljuskovi i grmljavina.

Na krajnjem sjeveru i sjeveroistoku duži periodi suvog vremena i znatno manje padavina, a krajem dana i tokom noći, u višim planinskim predjelima, ponegdje snijeg i susnježica. Vjetar južni, mjestimično umjeren do jak. Jutarnja temperatura vazduha od minus pet do osam, a najviša dnevna od četiri do 16 stepeni.