Uredno snabdijevanje strujom

Snabdijevanje električnom energijom na području naše opštini je  uredno, a tako bi trebalo da bude i tokom dana jer u Crnogorskom elektrodistributivnom sistemu nijesu najavili isključenja.

I Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskm naseljima jutros je uredno.

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata ljekarsku pomoć zatražilo je 55 sugrađana, a dežurne ekipe su 5 puta intervenisale  na terenu.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljeske željezničke stanice.

U Crnoj Gori se jutros saobraća nesmetano, a vidljivost je mjestimično smanjena po kotlinama, saopšteno je iz Auto moto saveza (AMSCG) i upozoreno na učestale sitne odrone. Savjetuje se oprezna vožnja prilagođena stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja. Saobraćaj je u prekidu za sva vozila na putu Mojkovac – Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno, ponegdje sa slabim padavinama. Vjetar slab do umjeren, u južnim i centralnim predjelima, ponegdje pojačan, sjeveroistočni i istočni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 3 do 17 stepeni.