Vozovi saobraćaju po redu vožnje

Lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i u nastavku dana, saopštili su sa  željezničke stanice. 

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 67 osoba, dok je dežurna ekipa 10  puta intervenisala na terenu. 

Zbog planiranih radova na mreži, danas će, bez napajanja električnom energijom od 08 do 14 sati biti: Sutivan, Femića krš i Brzava. Od 09 do 16 sati bez struje će biti: Ulica Voja Lješnjaka - Pruška, Loznice, Obrov, Radulići, Zaton, Voljavac, Bijedići i Zminjac, a od 14:00 do 18:00 sati: Boljanina. Na ostalom području naše opštine očekuje se uredno snabdijevanje električnom energijom. 

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima danas je uredno, nema planiranih radova na mreži niti najavljenih isključenja. Voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, saopštili su iz Vodovoda Bistrica. 

Saobraćaj se u Crnoj Gori obavlja po pretežno suvim kolovozima, a vidljivost je uglavnom dobra, saopštili su iz AMSCG. U sjevernim i višim planinskim predjelima moguća pojava poledice, i sitnijih odrone duž klisura i usjeka, pa savjetuju opreznu vožnju prilagodjenu vremenskim i saobraćajnim uslovima. 

Umjereno do potpuno oblačno, poslijepodne ili tokom noći ponegdje slaba kiša. Na sjeveru tokom jutra po kotlinama moguća kratkotrajno magla. Vjetar slab do umjeren, u drugom dijelu dana u sjevernim predjelima i na primorju pojačan, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 7 do 16 stepeni.