I danas radovi na elektro mreži

Zbog planiranih radova na mreži, danas će, bez napajanja električnom energijom od 08 do 14 satibiti: Šljemena i Lješnica. Od 09 do 16 sati bez struje će biti: Jabučina, Sutivan, Potkrajci, Osmanbegovo selo , Zminjac, Radulići. Na ostalom području naše opštine očekuje se uredno snabdijevanje električnom energijom. 

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima danas je uredno, nema planiranih radova na mreži niti najavljenih isključenja, voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, saopštili su iz Vodovoda Bistrica. 

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražila su 53 pacijenta, dok je dežurna ekipa 8 puta intervenisala na terenu. 

Lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i u nastavku dana, saopštili su sa  željezničke stanice. 

Saobraćaj se u Crnoj Gori obavlja po pretežno suvim kolovozima. Vidljivost je uglavnom dobra, u sjevernim i višim planinskim predjelima moguća pojava poledice. Duž klisura i usjeka mogući su nailasci na sitnije odrone, pa iz AMSCG savjetuju opreznu vožnju prilagodjenu vremenskim i saobraćajnim uslovima. 

Promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a krajem dana ili tokom noći mjestimično slaba kiša. Vjetar slab do umjeren, južni i jugoistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 9 do 18 stepeni.