Bez struje Tusto

Zbog radova na elektro mreži  bez struje će  od 9 do 15 sati biti Tusto, dok će na ostalom području  opštine napajanje električnom energijom biće uredno, saopštili su u CEDIS-u.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima jutros je u redno, kažu  u Vodovodu Bistrica dodajući da nijesu planirali radove na mreži, ali će u slučaju isključenja vode, potrošači biti blagovremeno obaviješteni.

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražilo je  77 osoba, a dežurne  ekipe  su  3 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođene su tri bebe.   

U Crnoj Gori danas će biti pretežno ili djelimično sunčano, a poslijepodne i u večernjim satima promjenljivo oblačno, uz mjestimičnu kišu ili pljusak sa grmljavinom. Vjetar uglavnom slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha od devet do 20, najviša dnevna od 22 do 33 stepena.

Ljeto na sjevernoj zemljinoj hemisferi zvanično počinje danas u 12 časova i sedam minuta, dok na južnoj zemljinoj hemisferi u isto vrijeme počinje zima. Na dan početka ljeta obdanica je najduža, a noć najkraća.