Vozovi saobraćaju po redu vožnje

Lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i u nastavku dana, saopštili su sa  željezničke stanice.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će od 9 do 15 sati biti Sutivan, od 8 do 11 sati Ulica Muniba Kučevića, a u terminu od 9 do 14 sati mještani Pripčića, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema. Bez napajanja električnom energijom, kako su najavili, od 9 do 16 sati biće  i Žurena, Zaton, Radulići, Rakonje, Grančarevo, Voljavac.Na ostalom području bjelopoljske opštine snabdijevanje električnom energijom biće uredno.

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 58 osoba, dok je dežurna ekipa 13 puta intervenisala na terenu.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, a zbog niskih temperatura moguća je poledica na dionicama u višim predjelima i preko planinskih prevoja, saopšteno je iz Auto moto saveza (AMSCG).Iz AMSCG su upozorili na učestale pojave odrona, i savjetovali opreznu vožnja prilagođena trenutnom stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano, a najviša dnevna temperatura iznosiće 15 stepeni.Kako je saopšteno iz Zavoda hidrometeorologiju i seizmologiju, na sjeveru, tokom jutra ili prijepodneva, niska oblačnost ili magla.Vjetar umjeren do jak, sjeverni i sjeveroistočni, tokom dana će oslabiti.Jutarnja temperatura od sedam ispod nule do pet, a najviša dnevna od dva do 15 stepeni.