Oprezno zbog poledice na sjeveru

U većem dijelu Crne Gore jutros se saobraća po pretežno suvim putevima, a u višim predjelima, mostovima i prilazima tunelima ima mjestimične poledice, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG). Oni su upozorili da su učestali odroni i da je neophodna dodatna opreznost. Iz AMSCG su savjetovali opreznu vožnju prilagođenu vremenskim i saobraćajnim uslovima.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas od 8 do 14 sati biti Njegnjevo - stara trafostanica, a od 9 do 16 sati Trubina, Radulići, Zaton, Loznice, Rodijelja i Obrov, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.Navedeni radovi, kako su napomenuli, izvode se u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom, a u slučaju loših vremenskih uslova biće odloženi.Na ostalom području bjelopoljske opštine snabdijevanje električnom energijom biće uredno.

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 45 osoba, dok je dežurna ekipa 11 puta intervenisala na terenu.

Lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i u nastavku dana, saopštili su sa  željezničke stanice.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno, a najviša temperatura biće 14 stepeni.U ranim jutarnjim satima i kasno tokom noći ponegdje se očekuju slabe padavine.Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, vjetar će biti slab do umjeren, promjenljivog smjera, tokom jutra mjestimično umjeren do pojačan, sjeverni i sjeveroistočni.Jutarnja temperatura od minus pet do šest, a najviša dnevna od nula do 14 stepeni.