Bez struje više sela, bez vode ulica “3.januara“

Zbog radova na elektro mreži  bez struje će do 15 sati, biti Čokrlije, Grab, Pavino Polje, Kovren, Gorice, Bliškovo, Ponikvice i Stožer. Na ostalom području  opštine napajanje električnom energijom biće uredno, saopštili su u CEDIS-u.

Zbog radova na vodovodnoj mreži bez vode će do 14 sati biti potrošači u ulici “3. januara “, dok će na ostalom području  grada vodosnabdijevanje  biti uredno, kazali su Vodovodu-Bistrica

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražilo je  59 osoba, a dežurne  ekipe  su  5 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana nije rođena ni jedna beba. 

 U južnim i centralnim predjelima Crne Gore prijepodne duži sunčani periodi, poslijepodne i u večernjim satima promjenljivo oblačno, a ponegdje je moguća i kratkotrajno kiša ili grmljavina. Na sjeveru umjereno do potpuno oblačno, povremeno uz kišu ili pljusak sa grmljavinom, češće, u drugom dijelu dana. Vjetar slab do umjeren, ponegdje i pojačan, sjevernih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha 10 do 22, najviša dnevna 19 do 32 stepena.