Vozovi saobraćaju po redu vožnje

Lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i u nastavku dana, saopštili su sa  željezničke stanice.

Snabdijevanje električnom energijom na području naše opštine danas je uredno, nema planiranih radova niti najavljenih isključenja, saopštili su iz CEDIS-a.

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 64 sugrađana, dok je dežurna ekipa četiri puta intervenisala na terenu.

Saobraćaj se obavlja po mokrim  kolovozima uz mjestimično smanjenu vidljivost. Vozačimo skrećemo pažnju na moguće sitnije odrone. Savjetujemo opreznu vožnju prilagodjenu uslovima i stanju na putu. Na putevima na kojima su radovi u toku obavezno je poštovanje privremeno postavljene saobraćajne signalizacije.

Promjenljivo oblačno, tokom prijepodneva postepeno razvedravanje. Na sjeveru, ujutru, po kotlinama magla koja se ponegdje može zadržati tokom većeg dijela dana. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha od 8 do 18 stepeni.