Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi zatražilo više od 60 građana

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana, ljekarsku pomoć zatražilo je 57 građana, a dežurna ekipa je osam puta intervenisala na terenu.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas od 9 do 16 sati ostati Orahovica, Pavino polje, Ravna rijeka (izvod Sopljače), Kruševo i Pripčići, do 14 sati bez struje će biti Kostići, a do 17 sati Cerovići, Muslići, Selakovići, Drndari, Pape, Skočigorina, Grančarevo, Ujniče, Tomaševo, Potrk, Obod, Žaljevo, Lijeska, Galica, Sokolac, Pisana jela, Šljemena, Barice i Rasovo, saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja, tokom protekla 24 sata, osim redovnih, nijesu imali većih intervencija na terenu.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa podgoričke željezničke stanice, i dodali da se redovan saobraćaj očekuje i tokom dana.

Saobraćaj se obavlja  po pretežno suvim kolovozima.Zbog nižih temperatura u višim predjelima i preko prevoja mogući su nailasci na poledicu. Duž klisura i usjeka mogući su nailasci na sitnije odrone.Vozačima savjetujemo opreznu vožnju prilagodjenu vremenskim i saobraćajnim uslovima i poštovanje pravila saobraćaja

Promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera, na krajnjem jugoistoku umjeren do pojačan sjeveroistočni i istočni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 2 do 15 stepeni.