,,Naša strana ljepšeg dana“ premijerno pred podgoričkom publikom

Kratkometražni film ,,Naša strana ljepšeg dana“, u produkciji  Dnevnog centra “Tisa” i kompanije Modesty MK, premijerno će biti prikazan u srijedu, 26. oktobra, u Crnogorskom narodnom pozorištu.

Projekcija filma, u kojem glavne uloge tumače djeca i mladi sa smetnjama u razvoju iz “Tise”, a čije su autorke Branka Otašević i Klara Radonjić, zakazana je za 20 časova.

Direktor Dnevnog centra “Tisa”, Ensad Omerović, kazao je za Radio Bijelo Polje da je ovo treća projekcija filma ,,Naša strana ljepšeg dana“, te da su ponosni što će biti prikazan i podgoričkoj publici.

“Nakon sjajne premijere u Bijelom Polju, a potom i prikazivanja na značajnom filmskom festivalu u Kotoru, radujemo se što će film premijerno biti prikazan i u Podgorici. Nadamo se da će reakcije biti pozitivne, da će i podgorička publika prepoznati važnost ovog filma, jer je zapravo cilj cijelog ovog kulturnog projekta da se djeca sa smetnjama u razvoju integrišu, pokažu kreativne i glumačke sposobnosti, te da se dodatno osnaže”, kazao je Omerović.

Autorka: Sanja Dulović

Foto: “Tisa”

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE