Vozovi saobraćaju po redu vožnje

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, a uredan saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopšteno je sa podgoričke željezničke stanice.

Zbog planiranih radova na mreži, bez struje će danas od 9 do 14 sati ostati dio ulice Muniba Kučevića (naselje oko hotela), dio ulice Slobode i dio ulice III Sandžačke brigade, od 9 do 16 sati struju neće imati Jabučina (Jabučno), Biokovac, Femića krš, Crnča, Radulići, Ivanje, Vrbe, Crhalj, Kradenik, Godijevo, Goduša, Ličine, Osmanbegovo selo, Šipovice, Stubo, Vrh, Negobratina, Sipanje, Sušica, Lazovići, Čampari, Đalovići, Dupljaci, Moravac, Lješnica, Kruševo i Stožer 1 – Žuber, saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 43 građana, dok je dežurna ekipa šest puta intervenisala na terenu.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom protekla 24 sata, osim redovnih, nijesu imali većih intervencija na terenu.

Saobraćaj se obavlja po pretežno suvim kolovozima i uz mjestimično smanjenu vidljivost..Duž klisura i usjeka učestali su sitni odroni.Apelujemo na vozače da voze oprezno, da vožnju prilagode uslovima na putu, da budu strpljiviji u vožnji i da obavezno poštuju pravila saobraćaja. Do povremenih ograničenja ili zabrana dolazi na putevima gdje se izvode radovi.

Pretežno sunčano. Na sjeveru, prijepodne ponegdje umjerena oblačnost, a po kotlinama moguća kiratkotrajno magla. Vjetar sjeverni i sjeveroistočni, umjeren do jak, do sredine dana će znatno oslabiti. Najviša dnevna temperatura vazduha od 14 do 26 stepeni.

 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRZAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE