13 May 2024

Najnovije vijesti

Uredno snabdijevanje vodom, voda ispravna za piće

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima danas je uredno, nema planiranih radova niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica, i dodali da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Zbog radova na elektro distributivnoj mreži bez struje će danas od 9 do 16 sati ostati Njegnjevo, Radulići, Femića krš, Crnča, Radulići, Ivanje, Vrbe, Crhalj, Kradenik, Godijevo, Goduša, Ličine, Osmanbegovo selo, Šipovice, Stubo, Vrh, Negobratina, Sipanje, Sušica, Lazovići, Čampari, Đalovići, Dupljaci, Moravac, Stožer 1 (Žuber), Vrh, Obrov i Ostrelj, od 9 do 11 časova Ulice Slobodana Penezića i Voja Lješnjaka. Bez struje će od 11 do 14:30 časova ostati Zaton, do 13 časova Rakonje, a do 18 časova Lješnica, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 45 sugrađana, dok je dežurna ekipa šest puta intervenisala na terenu.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom protekla 24 sata, osim redovnih, nijesu imali većih intervencija na terenu.

Saobraćai se obavlja po mokrim kolovozima .Mjestimično je smanjena vidljivost a na dionicama koje prolaze kroz usjeke skrećemo pažnju na moguće sitnije odrone.Vozačima savjetujemo da vožnju prilagode uslovima na putu i poštuju pravila saobraćaja.

U južnim i centralnim predjelima promjenljivo oblačno sa sunčanim inetrvalima. Na sjeveru umjereno do pretežno oblačno, ujutru po kotlinama moguća magla, a tokom dana ponegdje vrlo slaba kiša. Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha od 13 do 25 stepeni.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE

 

 

 

Radio-streaming

 RBP NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

odunpazarı emlakbatman nakliyattuzla evden eve nakliyatodunpazarı emlakbatman nakliyattuzla evden eve nakliyat