Ljekarsku pomoć u hitnoj službi zatražilo 56 sugrađana

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 49 sugrađana, a dežurna ekipa je sedam puta intervenisala na terenu.

Zbog planiranih radova na mreži, bez struje će danas od 9 do 16 časova ostati Loznice, Rasovo, Strojtanica, Boljanina, Vlah, Pex-impex, Zminac, Repetitor 'Kurilo', Crnča, Radulići, Ivanje, Vrbe, Crhalj, Kradenik, Godijevo, Goduša, Ličine, Osmanbegovo selo, Šipovice, Stubo, Vrh, Negobratina, Sipanje, Sušica, Lazovići, Čampari, Đalovići, Dupljaci, Moravac i Jabučina, dok će do 14 časova bez struje biti Prijelozi, saopšteno je iz CEDIS-a.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom protekla 24 sata, osim redovnih, nijesu imali većih intervencija na terenu.

Saobraćaj je umjerenog intenziteta,obavlja se po pretežno suvim kolovozima i uz dobru vidljivost. Savjetuje se oprezna vožnja i poštovanje pravila saobraćaja. Dodatna opreznost je neophodna i na dionicama  koje prolaze duž klisura i usjeka kao i na putevima gdje se izvode radovi.

Pretežno sunčano. Na sjeveru tokom prijepodneva povećana oblačnost, a po kotlinama magla. Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera, u jutarnjim satima, na jugoistoku, umjeren do pojačan, sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 11 do 24 stepena.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE