Pomoć ljekara u hitnoj službi zatražilo više od 50 sugrađana

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 54 sugrađana, a dežurna ekipa je četiri puta intervenisala na terenu.

Zbog planiranih radova na mreži, bez struje će danas od 9 do 16 sati ostati Loznice, Rasovo, Strojtanica, Boljanina, Vlah, Zminac, Pex-Impex, Repetitor 'Kurilo', Cerovo 2, Ribarevine, Pavino polje, Nedakusi i Žurena, dok će do 18 časova bez napajanja električnom energijom ostati Lješnica, saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom protekla 24 sata, osim redovnih, nijesu imali većih intervencija na terenu.

Saobraćaj je umjerenog intenziteta,obavlja se po suvim kolovozima uz mjestimičnu jutarnju maglu u sjevernim predjelima.Dodatna opreznost je neophodna i na dionicama  koje prolaze duž klisura i usjeka kao i na putevima gdje se izvode radovi.

Prijepodne u većem dijelu zemlje pretežno sunčano, na sjeveru po kotlinama, mjestimično jutarnja magla. U drugom dijelu dana, prvo na sjeveru, a kasnije i u ostalim predjelima naoblačenje, koje će prvenstveno u sjevernim predjelima, usloviti mjestimično kišu, dok će se u ostalom dijelu zemlje zadržati uglavnom suvo vrijeme. Vjetar slab do umjeren, na sjeveru mjestimično tokom prijepodneva i pojačan jugozapadni, krajem dana u skretanju na sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 13 do 25 stepeni.