Pomoć ljekara u hitnoj službi zatražilo više od 60 sugrađana

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 63 sugrađana, a dežurna ekipa je pet puta intervenisala na terenu.

Zbog planiranih radova na elektro mreži, bez struje će danas do 13 sati ostati Radulići, do 18 sati Lješnica, dok će u terminu od 9 do 16 sati bez struje biti Gornji Grad, Loznice, Rasovo, Strojtanica, Boljanina, Vlah, Zminac, Pex-Impex, Repetitor 'Kurilo', Biokovac, Slijepač most – Bojišta, Pavino Polje, Cerovo 2 i Ribarevine.

Bez napajanja električnom energijom u terminu od 11 do 14 sati biće Femića Krš, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom protekla 24 sata, osim redovnih, nijesu imali većih intervencija na terenu.

Saobraća se  po pretežno suvim kolovozima . Na putevima duž klisura i usjeka mogući su nailasci na sitnije odrone.Vozačima se savjetuje da vožnju prilagode trenutnom stanju na putu i poštuju pravila saobraćaja.U zonama radova mogu se očekivati povremena ograničenja ili obustave.

U južnim i centralnim predjelima pretežno sunčano, uz slab do umjeren razvoj oblačnosti. Na sjeveru promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima ali i uslovima za ponegdje slabu kratkotrajnu kišu, a u jutarnjim satima po kotlinama magla. Vjetar uglavnom sjevernih smjerova, slab do umjeren, u jutarnjim i noćnim satima ponegdje pojačan. Najviša dnevna temperatura vazduha od 16 do 29 stepeni.