Novi film u bjelopoljskom bioskopu

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE

Avanturistička drama - triler ,,Zver", sa Idrisom Elbom u glavnoj ulozi, biće prikazan od 12. do 14. septembra u bioskopu bjelopoljskog Centra za kulturu.

U ovom napetom i nesvakidašnjem ostvarenju reditelja Baltazara Kormakura imaćete priliku da gledate borbu jednog čovjeka za svoju porodicu, za opstanak i goli život.

Uz fantastične predjele Južne Afrike, egzotičan biljni i životinjski svijet, film „Zver“ na najiskreniji način predstavlja nam nagon za preživljavanjem, dramu koja se odvija u čovjeku dok pokušava da zaštiti svoju djecu, a sa druge strane nagonsku potrebu divlje zveri da po svaku cijenu bude neprikosnoveni vladar divljine.

Radnja filma: Dr Nejt Danijels koji je nedavno postao udovac, sa ćerkama odlazi na dugo planirano putovanje u Južnu Afriku, gdje je prvi put sreo svoju ženu, u rezervat za divljač kojim upravlja Martin Betls, stari porodični prijatelj i biolog za divlje životinje. Ali, ono što počinje kao putovanje isceljenja prerasta u strašnu borbu za opstanak kada počne da ih uhodi lav, koji je preživeo napad krvožednih lovokradica i zbog toga sve ljude vidi kao neprijatelje…

Cijena karte 3 eura.

Izvor i foto: bijelopolje.co.me

Tekst objavila: Eldina Bećirović