Danas promjenljivo oblačno

Danas će biti promjenljivo oblačno, u kontinentalnim predjelima i planinskom zaleđu Boke, mjestimično kiša ili pljusak i grmljavina. Više uslova za padavine u popodnevnim satima, a na jugu se očekuju i duži sunčani intervali. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera, krajem dana i tokom noći ponegdje pojačan, sjeverni i sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 18 do 32 stepena.

Zbog planiranih radova na mreži, bez struje će danas do 12 časova ostati Radulići, od 13 časova struju neće imati Bijeli potok, dok će bez napajanja električnom energijom, u terminu od 10 do 15 časova ostati Ivanje – Koraći, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 65 sugrađana, dok je dežurna ekipa 8 puta intervenisala na terenu.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokomprotekla 24 sata nijesu imali intervencija na terenu.

Saobraćaj se obavlja nesmetano, vidljivost je uglavnom dobra. Učesnike u saobraćaju očekuje umjerena , tokom dana pojačana frekvencija vozila. Vozačima savjetujemo opreznu vožnju i poštovanje pravila saobraćaja.